148 yıllık tecrübe ile ilerliyoruz...

Şeker sektöründeki referans yöntemlerin bulunmasıyla, analiz cihazlarının üretiminde dünyada önemli bir yeredinen Schmidt+Haensch, 148 yıllık tecrübesi ile İncekaralar bünyesinde.

Otomatik analiz ve veri toplama sistemlerinin üretimini yapan Schmidt+Haensch, klasik laboratuvar cihazlarını geliştirerek, akıllı işlem sensörleri olarak bilinen sistemler üzerinde de çalışmalarını sürdürüyor. Schmidt + Haensch, yüksek hassasiyet ve güvenilirlikteki ölçüm cihazları ve ihtiyaca göre tasarlanan sistemleri ile birlikte iddiali bir ürün portföyü sunuyor.

Geniş ürün yelpazesi, yüksek kalitede yenilik…

Polarimetreler, refraktometreler, kolorimetreler gibi laboratuvar cihazlarının yanı sıra proses hatlarında kullanılan ölçüm cihazları da mevcuttur.

Farmasötik testler, kimyasallar, gıda katkı maddeleri ve şeker ölçümleri gibi tüm sıvılarda kullanılan polarimetreler; kalite ve araştırma laboratuvarlarının, üretim yapan fabrikaların vazgeçilmezleri arasındadır. 8 farklı serisi ile kaliteyi, yüksek doğruluk ve hassasiyet ilebuluşturan Schmidt+Haensch polarimetreleri, ileri düzey alman teknolojisi ile üretilmiştir.

• Tüm aplikasyonlar için doğru ve tekrarlanabilir ölçüm sonuçları
  • Reaksiyon ve zamana bağlı konsantrasyon değişikliklerinin kontrolü için sürekli ölçüm imkanı 7 " dokunmatik ekran tarafından görüntülenen kullanıcı dostu işletim sistemi
  • Sertifikalı Kuvars Kontrol Plakaları (SQCP, TQCP)
  • Enerji tasarrufu sağlayan LED ışık kaynağı
  • Geniş aksesuar seçenekleri
  • ICUMSA, NIST, ISO standartlarına uygun sistem çözümleri

Materyallerin önemli fiziksel özelliklerinden biri olan refraktif indeks değerinin ölçümünde kullanılan refraktometreler, Schmidt+Haensch ile farklı alanlarda kullanım kolaylığı sağlıyor. Abbe Refraktometresi, El Refraktometresi, ATR – SW ve ATR – W Serisi olarak kullanıcılar ile buluşan refraktometreler, düşük veya yüksek vizkoziteli sıvıların refraktif indeks değerlerini, likid medyasının opasite ve vizkozite değerini ve üretim sırasında refraktif indeks değerini minimum hata ile ölçüyor. Farklı aplikasyonlar için farklı modelleri bulunan refraktometreler, sıvı ile kontak halindeki katıların ölçümünde, üre tayini, tuz testi ve şarap ölçümlerinde kullanılıyor. Ağırlıkları 2,6 kg ile 8 kg arasında değişen refraktometreler,elektronik ve mekanik olarak ayrı aksamlar, opasite ve renkten bağımsızlık, tek ölçüm ve sürekli ölçüm yapabilme kapasitesi, veri zaman skalası ile geniş kullanım özellikleri taşıyor. Refraktometri ve polarimetri ölçümlerini aynı hatta tek bir numune ile çalışan Purity Analyzer(saflık analizörü) şeker analizlerinde büyük bir kolaylık sağlıyor. Ayrıca kristal şeker, alkollüve alkolsüz içecekler, seramik ve çimento gibi sıvı ve katı numunelerde renk ölçüm imkanı sağlayan Schmidt + Haensch renk ölçüm sistemleri, 3 farklı model seçeneği ile sektörde yerini koruyor.

Dosyayı İndirin. PDF

Tarih12 Aralık 2012 Yazışma Adresi: Pazarlama Bölümü
İncekaralar A.Ş.
1404. Sok. No:16 N. Akar Mah.
06520 Balgat ANKARA
E-posta: fusun.yigit@incekara.com.tr